Daniel Onoriu a ieșit din comă după 55 de zile! „Acum două zile medicii erau rezervați, acum sunt uluiți!”

 

O adevărată minune s-a produs la Spitalul Floreasca. Pilotul de raliuri s-a trezit din comă. Membrii familiei au oferit toate detaliile la Antena Stars.  

 

La începutul lunii decembrie 2021, Onoriu a suferit o hemoragie internă, după o operație de micșorare a stomacului ce a avut loc în Turcia. Pilotul de raliuri a fost ulterior internat la spitalul Floreasca, din București. Ieri, la 55 de zile distanță de la incident, Daniel și-a revenit și a rostit primele cuvinte. „De cât timp sunt în spital?”, a fost prima lui întrebare.

 

Rebeca Onoriu, verișoaa lui Daniel, consideră că divinitatea a fost cea care l-a salvat, având în vedere starea în care se afla. Ea a precizat în exclusivitate pentru Antena Stars că, în urmă cu două zile, doctorii au anunțat familia să se aștepte la ce e mai rău, apoi au fost și ei uimiți de ieșirea din comă a pilotului.

 

I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru revenirea lui Daniel. Este iubit de Dumnezeu. (...) Să nu uităm că el s-a confruntat cu o septicemie, cu cedare multiplă de organe, a fost ventilat mecanic, plus sedare peste 50 de zile. Încet încet toate sunt spre bine. Mai devreme ni s-a spus că analizele sunt bune și faptul că e slăbit este normal. (...) Ni s-a spus că trebuie să avem răbdare. Acum două zile, medicii erau rezervați și ne spuneau să ne așteptăm la ce e mai rău, iar acum sunt uimiți și bucuroși pentru că Dumnezeu a lucrat și Daniel e bine. O să urmeze să ne anunțe  ce tratament va primi”, a dezvăluit Rebeca Onoriu la Antena Stars.

 

Întreaga familie radiază de fericire, mai ales că în sfârșit s-a putut comunica cu el. Prioritate au avut soția și fiica pilotului. În tot acest timp s-a vorbit cu Daniel. Inclusiv Roxana, asistenta, a vorbit în continuu cu el  când era în comă. După ce s-a trezit, soția lui a stat poate 20 de minute la el, fiica vreo 10 minute. Urmează în cursul zile de astăzi să vedem ce și cum.”, a mai spus verișoara lui Daniel Onoriu.

 

Daniel Onoriu a ajuns la spital în urmă cu aproape două luni, după ce și-a făcut o intervenție de micșorare a stomacului în Turcia. Operația nu a decurs așa cum a trebuit, iar în urma acesteia au apărut complicații.  

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest