De ce Amna a izbucnit în lacrimi, în direct, la TV: „Când nu mai ai ce dărui e nasol!”/ VIDEO

 

Amna a izbucnit în lacrimi, în direct, la TV! Artista a intrat live la „Showbiz Report” și a dezvăluit că trece printr-o perioadă destul de grea, motiv pentru care vrea să plece în locurile natale pentru a-și încărca bateriile!

Amna a ajuns la un punct în care simte că are nevoie să ia o mică pauză și să își reîncarce bateriile. În direct la „Showbiz Report”, vedeta a dezvăluit că după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o și după infectarea la doar un lună distanță cu noul coronavirus, a ajuns la concluzia că trebuie să se ocupe mai mult de propria sănătate.

Astfel că după ce o bună bucată de timp a stat mai mult prin studiouri pentru a crea muzică, Amna a decis să își ia o binemeritată vacanță alături de fiul ei, iar de Paște va petrece alături de întreaga familie, după care în cea de-a doua zi va merge la malul mării cu colegii ei de breaslă.

”M-am hotărât să mă încarc. Am nevoie, ca să pot scrie muzică. Practic, ca să le dai din sufletul tău oamenilor înseamnă că trebuie să ai ce dărui și dacă tu nu mai ai ce dărui e cam nasol”, a povestit Amna la Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest