De ce Maria Andria a pierdut sarcina: „Nu știam că ce am făcut putea cauza probleme”/ VIDEO

 

Maria Andria a primit cea mai mare lovitură din viața ei! Vedeta a pierdut sarcina și este devastată de durere, mai ales că tragedia a fost cauzată de un lucru pe care l-a făcut în necunoștință de cauză.

Maria Andra își dorea de foarte mult timp un copil, însă medicii i-au spus că șansele de a rămâne însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Astfel că atunci când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată, nu și-a mai putut încăpea în piele de fericire.

Din păcate pentru ea, bucuria a durat doar două luni, deoarece a pierdut copilul. În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, blondina a mărturisit că durerea încă este prezentă în sufletul ei și nu dorește nimănui sa treacă prin momentele grele cu care se confruntă ea acum.

”Nu este ceva ușor. O persoană care nu trece prin asta, nu poate să înțeleagă cum este. Eu aveam probleme de dinainte, cu chisturi, cu ovarele. De la chestiile astea, am aflat după ce am rămas gravidă că eu nu trebuia, de fapt, să rămân însărcinată. Trebuia să fac tratamente înainte să rămân.”, a declarat ea.

De ce Maria Andria a pierdut sarcina

Potrivit spuselor Mariei Andria, pierderea copilului a fost cauzată de o medicamentație foarte puternică pe care a luat-o pe tot parcursul sarcinii, fără să știe că pastilele respective vor duce la o tragedie.

Eu luam niște pastile foarte puternice și nu știam că medicamentele făceau probleme. L-am întrebat după pe medic. Din cauza medicamentelor s-a întâmplat chestia asta. Sâmbătă am avut hemoragie, m-am speriat și am mers imediat la doctor. Mi-a zis că am pierdut copilul și aveam o hemoragie foarte mare și mă durea spatele.”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest