De ce nu a vrut Carmen Trandafir să se mărite cu Emil Grădinescu: „Vine din copilărie!”

 

Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu comentatorul sportiv la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

 

De-a lungul timpului, Carmen Trandafir a păstrat discreția asupra relației cu comentatorul sportiv Emil Grădinescu. Invitată în platoul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, cântăreața a oferit detalii neștiute din mariajul său. Ea a dezvăluit că nu și-a dorit niciodată să se căsătorească. Vedeta și-a amintit cu drag de începutul relației, povestind că, motivul pentru care nu a vrut să se căsătorească este pentru că mama ei nu a avut o căsnicie tocmai roz și n-a vrut să treacă prin aceeași situație. Artista a mărturisit că i-a impus soțului niște condiții, iar nunta au făcut-o pentru prietenii apropiați, într-o locație exclusivistă, la marginea unei piscine. Cei doi au avut în jur de 100 de invitați.

 

''Eu spăl vase cu plăcere, dar nu vreau să mă văd cu verighetă când spăl vase. Vine din copilărie, că mama nu a avut cea mai fericită căsnicie și am zis că nu mă mărit niciodată, dar asta nu înseamnă că nu-mi doresc o familie. Nu mi-a fost teamă de bărbați'', a declarat Carmen Trandafir la Antena Stars.

 

Vedeta a mai mărturisit că atunci când au decis să formeze un cuplu, niciunul dintre ei nu își dorea căsătorie sau copil, însă dragostea le-a schimbat stilul de viață și percepțiile. „Dacă știam că sunt 16 ani diferență între noi, nu ne luam. Noi am plecat în relație că nu ne căsătorim, că nu facem copii. Când m-a cerut, după 8 ani de relație, eram supărată, aveam copil de 3 ani. M-a cerut în căsătorie într-un mod neromantic”, a povestit Carmen Trandafir.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest