De ce nu se înțeleg Simina Loica și Alex Zănoagă! Mama fetei dezvăluie: „Eu le-am propus să se despartă!”

 

Nu au fost puține momentele în care Simina Loica și Alex Zănoagă au fost pe punctul de a spune STOP relație lor. Mama fetei a oferit detalii la Antena Stars legate de problemele pe care aceștia le-au întâmpinat în viața de cuplu.

 

În mai multe rânduri, Alex Zănoagă și Simina Loica, tinerii care s-au cunoscut în cadrul unui reality-show TV, au spus că iau o pauză de la relația lor. Și asta pentru că nu o singură dată au izbucnit certuri între ei. Fapt recunoscut de altfel și de mama Siminei Loica, care a declarat că fiica ei și partenerul ei de viață au fost de numeroase ori la un pas de a își spune adio definitiv, însă au reușit să treacă peste toate inconvenientele. Și acum, chiar dacă Alex Zănoagă și Simina au ales să meargă totuși pe același drum, certurile nu au dispărut.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, mama Siminei Loica a făcut dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Deși bruneta și partenerul ei de viață și-au sărbătorit recent fiul și au pozat în cuplul perfect, lucrurile nu stau chiar așa de bine în realitate.

 

„Foarte rău ne pare de situația în care sunt. Le-am spus: „luați o decizie, pentru că nu e bine pentru Domi”. Pentră că el vede certurile dintre ei. De certuri nu știu care sunt vinovați, adevărul e la mijloc, ori la Alex, ori la Simina. Dar o înțeleg și pe Simina, nu că e fata mea. Dar Alex pleacă dimineața și vine seara, iar Simina e mereu cu copilul. El petrece mult mai puțin timp față de Simina și asta și pe mine mă deranjează puțin”, a spus femeia în exclusivitate la Antena Stars.

 

Mama ei le-a propus să se despartă, mărturisind că fiul pe care-l au nu trăiește într-un mediu ok, astfel că dacă nu se mai înțeleg și nu mai există iubire să pună punct relației: "Alex e căpățânos, Simina e ambițioasă, nu lasă de la ei. (...) Eu le-am zis să se oprească dacă nu mai merge. Pentru copil zic asta, pentru că nu e bine să vadă așa ceva mereu. Eu chiar le-am propus să se despartă în condițiile astea. Chiar au fost de multe ori gata să pună stop”.

 

Femeia a mai declarat că și-a dorit foarte tare ca fata ei să rămână însărcinată la o vârstă cât mai fragedă: „Ne-am dorit foarte mult să aibă un copilaș pe la 22-23 de ani. Când ne-a spus la 26 de ani că e însărcinată am fost fericiți. Când am văzut-o avea deja burtica mare. La botezul lui Domi, ne-am pus amândoi, și eu și soțul lângă pat, și am început să plângem”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest