De ce nu vrea Roxana Vașniuc să se mărite: „Vânatul după ce e prins nu mai reprezintă un punct de atracție!”

 

Chiar dacă bărbatul cu care este împreună de 6 ani s-a pus în genunchi și a cerut-o, Roxana Vașniuc nu a devenit încă femeie la casa ei.

 

Roxana Vașniuc este una dintre femeile care consideră că un inel, jurămingele din biserică și actul de căsătorie nu garantează fericirea în cuplu. Vedeta a vorbit despre măritișul cu bărbatul cu care este împreună de aproape 6 ani, tatăl fetiței ei, în cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars.

 

Vedeta a spus că atât ea, cât și tatăl fetiței ei își doresc să se căsătorească, dar evenimentul nu face parte din lista lor de priorități. După ce a dat vina pe pandemie pentru că nu s-a căsătorit nici anul acesta cu iubitul ei, blondina a mărturisit că nici actualul statut nu-I displace deloc, întrucât o face să se simtă în continuare atractivă.

 

M-a cerut. S-a pus și-n genunchi. E dorința din partea amândurora. Dacă nu venea pandemia, o bifam și pe asta. Mai bine să fim noi liniștiți și mai mult de atât ... stiți, vânatul după ce e prins nu mai reprezintă un punct de atracție. Eu vreau tot timpul să nu mă aibă în plasa lui, să muncească, a declarat Roxana Vașniuc la Showbiz Report de la Antena Stars.

 

Deși, ca orice femeie își dorește să îmbrace rochiar de mireasă, vedeta Antena Stars spune că în acest moment principala prioritate din viața ei este copilul, așa că și-a îndreptat toate energiile să-I oferă micuței tot ce este mai bun: Eu mă gândesc că am copilul, el e principala prioritate. Să stau eu, în loc să mă gândesc ce să-i ofer copilului mai bun și mai frumos, să stau să mă gândesc ce rochie să-mi iau, ce să le pun pe masă oamenilor. Am cumpărat un teren, vrem să facem un depozit, vreau să-mi schimb casa, nu mă gândesc la rochii de mireasă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest