De la anorexie la recuperare: Povestea emoționantă a cântăreței Alessia

 

Alessia a trecut printr-unul dintre cele mai dificile capitole ale vieții sale, fiind afectată de probleme serioase de sănătate. Cu o greutate de doar 39 de kilograme, artista s-a apropiat periculos de anorexie și a suferit consecințele imediat. Într-un interviu emoționant acordat la Antena Stars, Alessia a dezvăluit lupta prin care a trecut.

Deși mulți doresc să slăbească câteva kilograme, pentru Alessia slăbirea excesivă a fost rezultatul neintenționat al problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în trecut. Cântăreața a atins un prag alarmant de 39 de kilograme și a realizat că a pierdut complet masa musculară, ceea ce a fost o mare provocare.

În anul 2019, Alessia a trecut prin momente extrem de dificile atunci când a constatat că cântărește doar 39 de kilograme. Acest lucru a cauzat probleme legate de implanturile pe care le avea, deoarece masa musculară de sub ele dispăruse complet, lăsând doar pielea în acel loc. Medicii au avertizat că persoanele care au implanturi nu ar trebui să piardă în greutate semnificativ.

”Când m-am îmbolnăvit în 2019, am slăbit și am avut 39 de kilograme. Atunci când îți pui implanturile trebuie să fii cea mai slabă, nu este indicat să slăbești după ce îți pui implanturi. Mi-a dispărut musculatura complet și a rămas pe piele implantul. Arată la fel de bine, doar că nu mai este susținut de mușchi și îmi cauzează dureri.”, a declarat Alessia, la Antena Stars.

Alessia a trecut prin momente dificile și din cauza unei boli grave, TBC, care a necesitat internarea sa în spital timp de trei săptămâni. În 2019, artista a primit diagnosticul de apă la plămâni și TBC, iar toate acestea au fost declanșate de nivelul ridicat de stres.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest