Declarație de dragoste pentru Haziran: „Ai să vezi cât de colorat îi va fi chipul și sufletul!”

 

Luis Gabriel nu ratează nicio ocazie pentru a-i declara partenerei lui cât de mult o iubește.

 

Manelistul este un om fericit alături de Haziram, frumoasa lui soție, și își dorește ca acest lucru să-l știe toată lumea. Drept urmare nu ratează să declare public cât de mult o iubește. În weekend, acesta a postat pe Instagram un mesaj în care oferă cumva rețeta unei căsnicii fericite, în fapt o declarație de dragoste la adresa lui Haziran.

 

Alături de o fotografie cu el și frumoasa lui soție, Luis Gabriel a postat și o declarație de dragoste pentru aceasta. Cântărețul de manele le-a transmis fanilor „rețeta” unei căsnicii de succes și unei vieți frumoase. „Spune-i soției tale în fiecare dimineață și în fiecare seară cât de frumoasă este și ai să vezi cât de colorat îi va fi chipul și sufletul! Dragi prieteni, nu alegeți faima, alegeți-vă familia! Fără familie nu te-ai bucura la fel de succesul tău ️🤝”, a scris manelistul în mediul online.

 

Mesajul transmis de artist nu a rămas fără ecou. Haziran a reacționat rapid, răspunzându-i la rândul ei: „Te iubesc la infinit, îngerul meu bun ️”.

 

La ultima participare la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars, Luis Gabriel a mărturisit cât de fericit este alături de familia lui, în special alături de copilul pe care Haziran i l-a dăruit: „Pentru mine ultimii trei ani s-au schimbat mult. Am devenit alt om, s-au schimbat multe în viața mea. Mă trezeam cu fotbalul și mă culcam cu fotbalul. Acum am alte griji, acum ies la 5-6 luni la un fotbal. S-a schimbat. Mă trezește copilul pe la 4-5 dimineața. Vă recomand să faceți”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest