Denisa Nechifor, despre relația cu Andrei Cristea, la 10 ani de la divorț: „N-am vrut să rămână copilul cu așa amintiri!”

 
+2 click pentru
galerie

Invitată în platoul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, Denisa Nechifor a vorbit despre relația pe care o are acum cu Andrei Cristea, precum și de modul în care a încercat să-și protejeze copilul în toată această perioadă.

 

În urmă cu aproape un deceniu, relația dintre Denisa Nechifor și Adrian Cristea era pe prima pagină a ziarelor. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire. Ei au împreună o fetiță, dar relația nu a rezistat și s-a sfârșit premature, când Rania era încă foarte mică. Fosta iubită a Prințului a vorbit despre toate eforturile pe care le-a făcut în această perioadă ca Rania să nu simtă acut lipsa tatălui, dar și despre relația pe care o are acum cu Adrian Cristea.

 

Invitată în platoul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, mama copilului lui Adrian Cristea a explicat cum și-a protejat fiica în despărțirea de tatăl ei. Vedeta a făcut o serie de declarații din momentul în care ea și Adrian Cristea au pus punct relației de iubire și a explicat cum și-a proteja fiica în despărțirea de tatăl său, asta pentru ca micuța să nu rămână cu amintiri neplăcute din perioada respectivă. Denisa Nechifor a mărturisit că nu a cerut nici măcar pensie alimentară, asta pentru că era conștientă de faptul că acest lucru va necesita prezența Raniei într-un tribunal, lucru pe care nu și-l dorea pentru fata sa.

 

„Sunt subiecte delicate, mai ales când includ copii. Eu cred că orice părinte pentru binele copilului său trebuie să înțeleagă faptul că trebuie privați copiii de tot felul de discuții și lucruri. Am încercat să o țin pe Rania departe de treaba asta. Nici pensie alimentară n-am cerut niciodată pentru că știam că mi-o cheamă pe Rania la tribunal și mi-o pune în fața judecătorilor și i se pun întrebări și chiar n-am vrut să rămână copilul cu așa amintiri”, a spus Denisa Nechifor la Antena Stars

 

Vedeta a povestit că relația cu Adrian Cristea se învârte acum în jurul Raniei și al unor mici afaceri: „Nu avem intersecții, în afara de Rania și poate niște chestii de business, mă mai întreabă ceva, mă mai roagă ceva, eu sunt o persoană foarte activă și știe că mai am conexiuni , mă mai întreabă câte ceva. Vorbim despre familiile noastre, despre mama lui, adică eu și Rania suntem două ființe empatice la nivel de familie. Nu văd de ce am pierde timpul cu foarte multe discuții, vorbim despre Rania, ce faci, cum ești”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest