Detalii incredibile despre atacatoarea Mirelei Vaida: „Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o”/ VIDEO

 

În urmă cu câteva zile, Mirela Vaida a trecut prin momente cumplite, după ce o individă a intrat în platoul “Acces Direct” și a încercat să o rănească pe prezentatoarea TV cu un bolovan! Sorin Ovidiu Bălan a lansat o ipoteză șocantă în ceea ce privește tentativa de omor a Mirelei Vaida!

Mirela Vaida a fost protagonista unui moment halucinant, moment care a zguduit din temelii întreaga țară. La începutul emisiunii “Acces Direct”, prezentatoarea TV a fost atacată în direct, în timp ce prezenta subiectele. Agresoarea a intrat goală în platou și a aruncat un bolovan imens în aceasta, în speranța că o va răni.

Din fericire, impactul a fost evitat la timp, iar Mirela Vaida a rămas doar cu o traumă emoțională, nu și fizică. Sorin Ovidiu Bălan, celebrul jurnalist de investigații, a dezvăluit că intrarea pe care a intrat agresoarea era cunoscută doar de cei din producție, fiind nepăzită.

”S-a întors, s-a pitit după tomberoane, după care, când a auzit semnalul că a început emisiunea, a intrat și a dat cu piatra. Noroc ca nu a nimerit-o pe Mirela. Mai avea două pietre în sacoșa pe care a lăsat-o la îndemână.”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan.

Mai mult de atât, Sorin Ovidiu Bălan a lansat două ipoteze șocante, dat fiind că agresoarea a intrat direct în platoul emisiunii, fără să se încurce nicio clipă printre. Astfel că jurnalistul de investigații este de părere că femeia ori a mai fost prezentă în platou, ori a fost îndrumată de cineva pentru a-și duce la bun sfârșit planul criminal.

”După părerea mea, femeia n-avea cum să vina din Iași și să nimerească intrarea. Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o.”, a mai spus celebrul jurnalist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest