Dinu Maxer, pus la colț de soția sa, din cauza neglijenței: „Îl educ acum la 40 și ceva de ani!”

 

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Deea Maxer a dezvăluit care sunt motivele din cauza cărora există clinciuri între ea și Dinu Maxer! Artista a oferit detalii inedite din intimitatea vieții sale de familie!

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton! Chiar și așa, artista a recunoscut că există momente în care între ea și partenerul de viață se iscă tensiuni, iar cauza este nimeni alta decât mezina familiei.

Potrivit spuselor Deei, nu de puține ori, micuța familiei a fost protagonista unor incidente minore, din cauza neatenței lui Dinu Maxer. Cântăreața a dezvăluit că soțul ei este tată cu normă întreagă, iar uneori supraapreciază lucrurile pe care cea mică le poate face, astfel că există mici accidente.

”E tătic cu normă întreagă Dinu. Facem cu rândul, mă și asistă mereu, dar el are prea multă încredere în pașii ei (nr. fiicei) și s-au mai întâmplat mici accidente când era cu el. Eu sunt mai atentă la orice. El o lasă să urce scările, să meargă cu creioane în mână, să facă orice. De exemplu, acum i-a dat bomboniera, ea a spart-o și putea oricând să se taie, mi-a și părut rău de ea, îmi plăcea, abia o primisem. Îl educ acum la 40 și ceva de ani odată cu cei doi copii”, a spus Deea Maxer în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest