Dodo, mărturisiri în premieră despre Liviu Kevin: „Mi-a spus că nu este al lui, că are test ADN!”

 

Cum a reacționat tatăl fiului Doiniței Ioniță după dezvăluirile făcute de aceasta la Antena Stars.

 

Prezentă la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars, Dodo a susținut că a aflat că Liviu Kevin are un alt copil abia în momentul în care a rămas însărcinată. De partea cealaltă, cântărețul are o altă versiune, spunând că tânăra mămică este cea care deformează realitatea.

 

Nu pare să mai fie cale de împăcare între Doinița Ioniță și Liviu Kevin! Femeia a venit în studioul Showbiz Report să-l acuze pe tatăl fiului lor că a mințit-o în permanență. La început, susține artista, a fost păcălită de cântăreț cu privire la vârsta lui. Apoi, Dodo a aruncat bomba: a aflat când era însărcinată că artistul mai are un copil, dintr-o altă idilă!

 

„Liviu m-a mințit din start cu vârsta. Mi-a zis că are 27 de ani și eu am aflat că are 35. Mama mi-a zis de prima dată că e însurat și are copil. Eu nu am crezut-o și am aflat abia când am rămas gravidă, mi-a căzut cerul în cap. Am aflat că era însurat și avea un copil. Am aflat când eram însărcinată, în prima sau a doua lună. Nu au fost căsătoriți legal. Un an de zile cât a stat împreună cu mine eu nu l-am văzut o singură dată să vorbească cu copilul pe cameră”, a spus Dodo la emisiunea Showbiz Report.

 

Fosta protejată a lui Costi Ioniță susține că nu ar fi avut nimic împotivă cu faptul că acesta are un copil cu o altă femeie, dacă ar fi aflat din primul moment. „La început mi-a spus că nu este al lui, că are test ADN. L-am pus să-mi dea testul și nu mi l-a dat nici până în ziua de azi, deci e clar că este copilul lui. Dacă mi-ar fi spus de prima dată că nu mai are treabă cu femeia aia, dar e copilul lui și vrea să-l îngrijim, mi-e martor Dumnezeu că nu aș fi avut absolut nimic împortivă”, a adăugat cântăreața.

 

De partea cealaltă, Liviu Kevin spune că Dodo e cea care deformează realitatea, că a anunțat-o din prima clipă de existența copilului. „Minte foarte mult pentru că ea a știut de copilul meu de la trei zile după ce noi ne-am cunoscut. A zis că noi nu mai suntem de 7 ani împreună, dar copilul are 5 ani. Am păstrat legătura cu femeia respectivă doar pentru copil”, a spus Liviu Kevin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest