Drama lui Dan Bittman! A fost nevoit să susțină trei spectacole, în seara în care tatăl lui a murit: „Prețul plătit pentru meserie!”

 

În cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru Antena Stars, Dan Bittman și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa. În timp ce tatăl lui își dădea ultima suflare, artistul se afla pe scenă, în fața a mii de oameni, totul întâmplându-se chiar în noaptea de Revelion.

Dan Bittman a povestit cu lacrimi în ochi despre cea mai dură experiență pe care a trăit-o vreodată. Cântărețul a povestit în cadrul emisiunii „Showbiz Report” că deși de multe ori a fost pus în situații dificile, din cauza meseriei pe care o practică de decenii, de departe cel mai greu moment a fost atunci când a fost nevoit să cânte și să distreze publicul din fața lui, imediat după ce a aflat că tatăl lui a trecut în neființă.

Potrivit spuselor sale, impactul emoțional a venit abia a doua zi după ce a onorat cele trei spectacole la care a cântat cu trupa Talisman, impact care și-a pus foarte tare amprenta pe sănătatea lui psihică.

„Am pățit de 2 ori, și când a murit tata, dar și când a murit mama. Tata a murit de Revelion 2011 și noi aveam 3 spectacole și dacă nu era colegul nostru care din păcate nu mai este printre noi, Mihai Coman, care mi-a dat pentru prima dată în viață o pastilă și mi-a zis; stai liniștit, că era praf. Îl văzusem cu câteva ore înainte. Mi-am revenit și am cântat 3 spectacole. Apoi a doua zi am realizat ce s-a întâmplat.

Și a doua... eram la Sighișoara și tot ala m-au sunat de acasă să vina că mama... și am cântat, dar asta e o tragedie de fiecare dată. Eu cel puțin sunt trecut. Prețul pe care îl plătelti pentru meseria asta.”, a spus Dan Bittman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest