După ce a slăbit 43 de kilograme, Raluca Drăgoi își face o operație estetică: „Iubitul meu își dorește mai mult decât mine!”

 

Cunoscuta manelistă este pregătită să ajungă pe mâna medicilor esteticieni pentru a scăpa de cel mai mare complex al ei.

 

Într-un an și jumătate, Raluca Drăgoi a scăpat de 43 de kilograme. Artista spune că a slăbit ușor și treptat, însă atâtea kilograme pierdute într-un timp relativ scurt au afectat și aspectul ei. De aceea, este mai decisă ca niciodată să facă o schimbare radicală care necesită o intervenție chirurgicală. În plus, frumoasa brunetă susține care are sprijinul necondiționat al iubitului ei Andrei, care, de altfel, o impinge să facă acest demers.

 

Așadar, după ce a slăbit masiv, Raluca Drăgoi a constatat că sânii săi nu sunt exact cum și-ar dori atât ea, cât și Andrei. Drept pentru care manelista dorește să ajungă cât mai repede pe masa de operație pentru a-și pune implanturi mamare, dar vrea și o ridicare de sâni, pentru a arăta exact așa cum și-a dorit dintotdeauna. Bruneta a recunoscut că acesta este cel mai mare complex pe care îl are și că de abia așteaptă să scape de el.

 

”Eram Raluca ori doi. Cu ajutorul lui Dumnezeu voi scăpa și de chestia asta, pentru că e un lucru extraordinar de întâlnit în zilele noastre. Voi face o augumentare mamară, un implant însoțit de o ridicare, pentru că am nevoie. Mai trebuie puțin. A devenit complex pentru că, odată cu scăderea în greutate, s-au schimbat și multe aspecte”, a povestit Raluca Drăgoi la Antena Stars.

 

Manelista spune că are tot sprijinul din partea lui Andrei: „Iubitul meu este de acord cu orice intervenție vreau să fac. El așteaptă mai mult decât mine să o fac: <<Iubita mea cât îți pui și tu silicoane?>>. De la el am aflat cum trebuie să mănânci sănătos, cum să te miști sănătos”.  

 

În premieră la Showbiz Report, Raluca Drăgoi a anunțat că își va oficializa relația cu Andrei în cel mai scurt timp. Asta pentru că se pregătesc să devină nașii unor prieteni apropiați, Ionuț și Ștefania, iar potrivit cutumei nu o pot face decât dacă sunt logodiți.

 

”2022 va fi un an foarte foarte plin din punct de vedere al evenimentelor mele. În 2022 vom fi nașii prietenilor noștri, Ionuț și Ștefania, pe care îi cununăm. De aceea trebuie să ne logodim. Trebuie să am și eu silicoane. Încă nu mi-a pus inelul pe deget. Va fi un moment foarte emoționant pentru mine. Ne-am gândit în primul rând să fie un eveniment foarte mare, cu foarte mulți invitați”, a spus Raluca Drăgoi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest