Durerea Ceraselei Rogen: amintiri despre mama care a părăsit-o la o vârstă fragedă

 

Cerasela Rogen sărbătorește Ziua Internațională a Femeii cu un gând trist în suflet, deoarece a fost părăsită de mama ei când era doar un copil. Chiar dacă a reușit să își croiască un drum în viață și să aibă o carieră de succes, vedeta vorbește cu regret despre cea care i-a dat viață și despre amintirile dureroase din trecut.

Cerasela a declarat că mama ei a fost obligată să se căsătorească cu tatăl ei, din cauza condițiilor financiare dificile în care familia acesteia se afla. La vârsta de 11 ani, Cerasela a fost părăsită de mama ei, iar tatăl ei, care își refăcuse viața, a rămas singurul părinte din viața ei.

”Mie îmi spune, din păcate, foarte puține, pentru că mama mea a plecat când aveam 10 sau 11 ani. Cumva, în inima mea, faptul că nu m-a ales și a plecat fără mine, a însemnat durere foarte mulți ani. Am înțeles că toți reacționăm din rănile noastre, nu este nimic personal, că nu iubim copilul, Ea a fost căsătorită obligat, ea era săracă, tata era mai bogat.”, a mărturisit Cerasela Rogen.

Deși a trecut prin momente grele și a avut parte de multă durere și tristețe, Cerasela Rogen a reușit să se vindece și să își continue viața. A avut o carieră care a ajutat-o să depășească rănile trecutului și să își găsească un sens în viață.

Cu toate acestea, vedeta vorbește cu regret despre amintirile din trecut, mai ales când vine vorba de Ziua Mamei. În perioada școlii, Cerasela se simțea jenată să vorbească despre mama ei și arunca felicitările pe care le făcea, deoarece tatăl ei era în depresie și nu putea să îi ofere sprijinul emoțional de care avea nevoie. Chiar și așa, Cerasela Rogen a găsit puterea de a merge mai departe și de a-și croi un viitor frumos, cu multă muncă și determinare. Deși amintirile dureroase din trecut încă o mai afectează, vedeta a reușit să le depășească și să își găsească fericirea și împlinirea în viața ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest