Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu vor la facultate! „Nu mi-e rușine!”

 

Cei doi cântăreți consideră că facultatea ar fi o pierdere de timp, dorind să se dedice muzicii care le aduce inclusiv satisfacție financiară.

 

Unul dintre cel mai în vogă și proaspăt cuplu din showbiz-ul autohton este cel format din Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cei doi au excelat la nivel profesional, în cariera muzicală, însă recunosc la unison că nu sunt deloc interesați să își continue pregătirea educațională, cel puțin pentru moment.

 

După ce a luat Bac-ul, Cleopatra Stratan a pus relația de iubire pe primul plan și s-a căsătorit cu Edward Sanda, bărbatul cu care era într-o relația de destulă vreme. De partea cealaltă, nici cântărețul nu a avut priorități în privința studiilor superioare în ultima vreme.

 

"Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne am mai axa pe muzica. Probabil in viitor o sa ne facem și studii superioare. Dacă o sa aleg sa fac o facultate o sa aleg ceva care ar merge mana în mana cu muzica. Nu mă văd sa ma las de muzica, este pasiunea mea, viața mea, nu pot. Vrem sa ne deschidem si o afacere. (...) Nu spun mai mult, o sa vedeti la momentul respectiv.", a declarat Edward Sanda la Antena Stars.

 

În aprilie, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Cleopatra Stratan a spus atunci când a fost întrebată despre facultate: ''După liceu nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest