Edy, după ce s-a împăcat cu tatăl Marian Mexicanu: „Îl iubesc mai mult decât pe mine. El este viața mea”

 

Băiatul lui Marian Mexicanu a povestit la Antena Stars cum merge relația cu tatăl său, după marea împăcare.

 

Relația lui Marian Mexicanu cu cei doi copii ai săi, Edy și Maria, a fost una cu numeroase suișuri și coborâșuri, existând multe momente în care aceștia nu și-au vorbit deloc. Edy, fiul instrumentistului, a revenit însă la sentimente mai bune față de tatăl său. El a relatat în exclusivitate la Antena Stars cum decurge acum relația cu părintele său.

 

„Am una dintre cele mai bune relații care cred că există în momentul de față. Tatăl meu este tatăl meu. Mama mea este mama mea. Sunt părinții mei amândoi, îi respect, le respect deciziile, e familia mea și trebuie ca eu să nu judec. Doar Dumnezeu poate să judece. Îi iubesc pe amândoi la fel. În fiecare zi ne vedem, pentru că noi stăm în același complex”, a povestit Edy Mexicanu, în cadrul emisiunii Showbiz Report

 

Edy Mexicanu apreciază că intervenția divină a contat esențial în refacerea legăturii cu tatăl său: „Nu ne desparte decât un singur bloc. Vin la el, vine la mine, avem o relație frumoasă datorită lui Dumnezeu. Sunt bine în primul rând datorită lui Dumnezeu și al doilea rând lui. Tata este modelul meu în viață, este tatăl meu, el m-a îndrumat, datorită lui port acest nume. Îl iubesc mai mult decât pe mine. El este viața mea. Și el, și mama mea, și Maria mea, doar că nu mă bag. Îi respect și îi iubesc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest