Eliza Natanticu, totul despre căsnicia cu Cosmin: „Am tras cu dinții!”

 

Concurenta de la Asia Express a recunoscut că a avut numeroase hopuri în relația cu soțul său, în cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars.

 

Invitată în platoul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre relația pe care o are cu partenerul de viață. Vedeta și-a deschis sufletul în fața publicului și a vorbit despre momentele de cotitură din căsnicia cu Cosmin. Având o relație de 10 ani, Eliza a recunoscut că nu a fost totul roz în viața lor, ci au întâmpinat o serie de dificultăți, iar acestea au contribuit la întărirea relației lor. Ea a spus că au luptat împreună și au reușit astfel să depășească toate obstacolele care le-au apărut în viață.

 

„Am trecut prin multe hopuri împreună și cumva am fi fost de vină dacă nu am fi luptat și am fi lăsat așa lucrurile, însă am învățat din această viață că nimic nu este ușor și toate lucrurile care vin ușor se și duc așa de repede și pentru o relație în care am luptat și vorbesc din punctul meu de vedere și amândoi am tras cu dinții. Uite că am ajuns acum într-un punct în care lucrurile s-au sedimentat.”, a declarat Eliza Natanticu la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

 

Unul dintre cele mai complicate momente a fost când Cosmin Natanticu a participat de unul singur la un show TV și a venit total schimbat de acolo, de nerecunoscut pentru Eliza, care a afirmat că au fost la un pas să se despartă, acesta fiind cel mai mare hop întâmpinat în relație.

 

„S-a întâmplat când a venit Cosmin acasă după un TV Show. Am avut nevoie de o lună de zile, timp în care el n u mai era el, era un străin care a intrat în căminul nostru și pentru mine a fost un șoc și era să de nespărțim. A fost un moment crucial”, a povestit Eliza.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest