Ella, primită cu brațele deschise de socru: „Mă ia în brațe, mă pupă și spune că mă iubește!” Cum a reacționat mama lui Petrică!

 

Câștigătorii celui de-al patrulea sezon al show-ului Mireasa au petrecut sărbătorile în Maramureș, în sânul familiei lui Petrică.  

 

Cu marele premiu în valoare de 40.000 de euro în conturi și proaspăt căsătoriți, Ella și Petrică au făcut pentru prima dată Crăciunul și Revelionul împreună. Alături de doamna Ioana, mama lui Petrică, cea care nu a văzut-o pe Ella drept partenera ideală pentru fiul său de-a lungul reality-show-ului Mireasa. În Maramureș, mama soacră și-a mai temperat atitidinea vis-à-vis de noră. Mai mult, reproșurile s-au transformat în laude la adresa Ellei.

 

La această schimbare radicală a contribuit din plin și Ella, care a făcut o serie de sacrificii pentru a intra în grațiile soacrei. Soția lui Petrică a reușit un lucru admirabil, acela de a se lăsa de fumat, sacrificiu care a fost lăudat de doamna Ioana. În plus, Ella a acceptat să se echipeze în portul tradițional maramureșan, fapt care a impresionat-o profund pe mama soacră, după cum, de altfel, a și declarat aceasta în exclusivitate la Antena Stars.

 

„Acum la Maramureș sunt mai bine. Mă ascultă, mă ajută la tot felul, la mâncare. S-a schimbat Ella, s-a lăsat de fumat, s-a îmbrăcat țărănește, a mers cu colindul la neamurile mele, la biserică", a spus doamna Ioana, mama lui Petrică la Antena Stars.

 

De partea cealaltă și Ella s-a simțit integrată repede în familia lui Petrică. Și asta, în mare măsură, datorită socrului care este foarte încântat de nora pe care băiatul săi i-a adus-o în casă. În plus, Ella nu a ieșit din cuvântul doamnei Ioana, ajutând-o în treburile gospodărești, la prepararea bunătăților de sărbători.

 

,,Am fost foarte bine primită, toată lumea m-a așteptat cu bratele deschise, îmi place foarte mult. Îmi plac traditiile lor, obiceiurile, am simțit sărbătorile cu adevărat.Am avut discuții, însă nu discuții vechi, ne-am axat pe viitor. M-a pus la treabă, am dat proba. Tatăl lui Petrică este foarte fericit, ma ia în brațe, ma pupă, îmi spune că mă iubește”, a mărturisit Ella la Showbiz Report.

 

Petrică, liantul dintre mamă și soție, e de părere că lucrurile au intrat deja pe făgașul normal: „Mă bucur că am simțit ca totul va fi bine și am știut că mama va trece până la urmă peste. Știu că a fost acolo un stres și pentru ea, ca mamă ea vrea tot binele copilului, însă ea nu vedea anumite lucruri”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest