Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, reacție exclusivă, după ce Fulgy i-a amenințat familia: “Mă preocupă siguranța copiilor mei”/ VIDEO

 

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a oferit declarații exclusive pentru Antena Stars, după ce Fulgy a amenințat-o atât pe ea, cât și pe copiii săi. Ramona Manole a vorbit despre cuvintele grele pe care le-a primit din partea fratelui vitreg, care este internat actualmente într-un spital de psihiatrie, din cauza comportamentului șocant pe care l-a prezentat în ultimele zile.

Renegată de tatăl ei și crescută doar de mamă, Ramona Manole se confruntă cu o nouă problemă, tot din cauza familiei Clejanilor, însă de aceasta dată, din partea fratelui vitreg. Fulgy ar fi amenințat-o pe sora sa vitregă, după ce aceasta a spus că îl compătimește pe Ionița de la Clejani pentru situația delicată cu care se confruntă din cauza comportamentului fiului său.

Potrivit spuselor sale, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a primit amenințări cu moartea din partea lui Fulgy, însă ce a speriat-o cel mai tare a fost că vorbele dure au fost direcționate și către copiii săi.

Ramona Manole a mărturisit că se teme pentru siguranța celor trei fetițe ale sale și a menționat că nu își dorește nimic altceva decât să le ofere copiilor săi un trai decent și un viitor fără lipsuri, nu o copilărie tristă așa cum a avut ea din cauza lipsei tatălui.

”Una din fetele mele este premiantă, învață foarte bine. Ele sunt mari, toți copiii au telefoane, au fost momente în viața mea când am plâns. Ele au înțeles situația și îmi spun că eu le am pe ele. Au spus că sunt un fel de asistente pentru mine. Ele știu cum e să ai un bunic pentru că am niște socri extraordinari”, a povestit Ramona de la Clejani, în cadrul emisiunii “Showbiz Report”.

 Mai mult decât atât, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a mai spus că indiferent de poziția tatălui ei în ceea ce o privește, ea întotdeauna îl va considera părintele ei și niciodată nu va face nimic care să denigreze numele Clejanilor.

”Pâna voi muri, Ioniță rămâne tatăl meu, iar eu voi duce acest nume cu sfințenie. Nu vreau să denigrez această familie pe care eu o iubesc și o respect. Trebuie să-mi cresc și eu copilașii mei, să nu treacă și ei prin ce am trecut eu”, a explicat Ramona Manole


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest