Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani vrea să ceară ordin de protecție împotriva lui Fulgy: “Îmi este foarte frică!”/ VIDEO

 

Ramona de la Clejani trece prin clipe terifiante din cauza amenințărilor pe care le tot primește din partea lui Fulgy. Potrivit spuselor sale, băiatul Clejanilor îi dă mesaje frecvent că îi va face rău atât ei, cât și copiilor ei, motiv pentru care vrea să ceară ordin de protecție împotriva acestuia.

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani este înspăimântată de ce anume i-ar putea face fratele ei vitreg. Se pare că Fulgy îi trimite constant mesaje de amenințare, acuzând-o că a pătat imaginea familiei lui prin asumarea statutului de fiică a lui Ioniță.

Dar pentru că mesajele de amenințare nu se rezumă doar la ea, ci și la copiii ei, Ramona de la Clejani este decisă să apeleze la ajutorul autorităților pentru a obține un ordin de protecție pe numele lui Fulgy, în speranța că acesta va înceta în cele din urmă.

„Nu am vrut să intru în acest scandal cu Fulgy. Se pare că nu am cu cine să vorbesc. Vreau să se ia atitudine de această dată în România. Vreau ordin de protecție, mă simt în nesiguranță, eu și fetițele mele. Am copiii cu mine. Îmi este foarte frică.”, a spus Ramona de la Clejani la Antena Stars.

Ramona de la Clejani nu se află pentru prima dată în această postură, însă data trecută a ales să tacă pentru a nu-i cauza mai multe probleme tânărului de 23 de ani, dar pentru că situația a escaladat rapid, nu a mai putut ține ascuns ce anume i se întâmplă.

„Toți prietenii m-au susținut și m-au îndrumat să merg la poliție. Eu vreau să știu un singur lucru, dacă eu am vorbit frumos, m-am comporta frumos, de ce să mă ameninți în halul acesta, de ce să-mi ameninți copiii? Cea mai mare supărarea a mea este că părinții lui nu iau atitudine. Acum întreb și eu statul român de ce acest băiat care crește căței, care crește maimușe, care crește cine știe ce animale, de ce stă în libertate. Eu îl voi ajuta. Eu cu mâna mea îl bag în ospiciu pentru că a spus că vine să-mi vioeze fetele, că vine să mă violeze și pe mine pentru că mama mea am luat-o de la aeroport și era mai mult leșinată, am dat cu apă pe ea pentru că a auzit discuțiile de acolo că totul este virtual și vă dați seama, numai mamă să nu fii, așa cum și doamna Viorica se bătea cu pumnii în piept că își iubește copiii, la fel îmi iubesc și eu copiii și familia.”, a mai adăugat Ramona la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest