Fiul lui Marcel Toader, decizie radicală în privința averii, după ce a plătit toate datoriile tatălui/ VIDEO

 

Invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Maximilian Toader a dezvăluit ce decizie radicală a luat în privința averii tatălui său, după ce a reușit sa scape de toate datoriile pe care Marcel Toader i le-a lăsat drept „moștenire” după moartea sa.

La mai bine de un an de la moartea tatălui, Maximilian Toader a făcut tot posibilul să plătească toate datoriile cu care a rămas pe cap. Tânărul de 23 de ani a devenit peste noapte, bărbatul din casă, fiind sprijinul de bază al mamei și al bunicii sale după pierderea părintelui.

Deși i-a fost greu, Max, a făcut tot ce a putut ca să plătească datoriile pe care tatăl său le-a lăsat în urmă, dar și să pună ceva bani deoparte. Și chiar dacă, după moartea lui Marcel Toader, tânărul a rămas și cu câteva afaceri moștenire, a decis ca pe unele să le închidă, iar pe unele să le vândă, dat fiind că nu mai au succes.

”O să închid toate afacerile, sunt vechi. Vreau să păstrez doar proiectul de la Aquapark, pe care vreau să-l vând. Valorează milioane de euro, este foarte mare. Datoriile le-am plătit după ce am vândut apartamentul tatălui pe care am luat 137.000 de euro, iar mie îmi trebuiau 150.000 de euro. Mai am mici chestii de plătit, dar trebuie să merg să văd ce surprize mă mai așteaptă”, a spus Maximilian Toader în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest