Florin Răduță a dat România pentru Belgia! Cum s-a adaptat câștigătorul X Factor în capitala Europei: „Oamenii sunt reci”

 

Cântărețul s-a mutat cu familia în Bruxelles, unde se ocupă de două afaceri, iar când are timp continuă să susțină evenimente muzicale.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Florin Răduță a explicat care au fost motivele care l-au determinat să lase România pentru Belgia. Marele câștigător de la X Factor s-a mutat la Bruxelles pentru că acolo trăiesc părinții săi. În capitala Europei, artistul nu stă pe banii alor săi, ci are două firme, în domeniul construcțiilor, pe care le manageriază. Între timp, atunci când este solicitat, susține recitaluri. Astfel, de Revelion, a cântat în fața a peste 1.000 de spectatori. Totodată, a mai participat și la un eveniment exclusivist în Dubai.

„M-am mutat acum două luni. În continuare mă ocup de muzică, doar că mi-am deschis două firme cu ai mei. Ai mei sunt din Belgia, stau în Bruxelles. (...) Am fost și în Dubai pentru două evenimente private. Am cântat în Bruxelles de Revelion, pentru 1.200 de persoane și a fost foarte mișto. Mă ocup de mai multe lucruri, doar că acum o săptămână am fost în Dubai și am venit în România ca să îmi reglez... mai avem o firmă aici”, a mărturisit Florin Răduță, pentru Antena Stars.

 

Florin Răduță a recunoscut că i-ar fi fost foarte greu să se obișnuiască la Bruxelles dacă nu ar fi avut familia alături și a explicat și motivele: „Norocul meu este că familia mea este acolo. Cred că dacă aș fi singur nu m-aș obișnui. Oamenii sunt reci (...) Nu prea se vorbește engleza, adică trebuie să vorbești franceză, iar eu nu știu franceză, dar faptul că am deschis alături de ai mei, ei lucrând în construcții, două firme, merg lucrurile destul de bine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest