Florin Vasilică, în exclusivitate la Antena Stars: „Sunt în stare de șoc! Nimic nu prevestea o așa mare tragedie!”

 

Băiatul lui Liviu Vasilică s-a întâlnit cu Petrică Mâțu Stoian la filmările pentru Revelionul Antena Stars, cu două zile înainte de moartea acestuia.

 

Florin Vasilică nu a ascuns că este marcat profund și a găsit cu greu cuvintele despre cel ce a fost Petrică Mâțu Stoian. Mai ales că s-a întâlnit cu interpretul oltean la două zile înainte ca acesta să treacă în lumea celor buni, la filmările pentru Revelionul Antena Stars.

 

Florin Vasilică s-a arătat îndurerat de o așa mare tragedie și poveștește ultima întâlnire pe care a avut-o cu interpretul. După ce a filmat alături de regretatul artist cu doar două zile înainte de moartea acestuia, pentru Revelionul Antena Stars, fiul lui Liviu Vasilică a rămas în stare de șoc la aflarea veștii.

 

N-am cuvinte, nu-mi vine să cred că în două zile de când ne-am văzut s-a întâmplat o așa mare tragedie. A fost foarte rapid totul”, a mărturisit Florin Vasilică la Antena Stars.

 

Băiatul lui Liviu Vasilică a povestit ultima întâlnire cu Petrică Mâțu Stoian, ce a avut loc pe platoul Antena Stars, pentru filmările de Revelion. Florin Vasilică a susținut că nimic nu dădea de bănuit că va urma o mare tragedie, mai ales că Petrică avea glumele la el și s-a comportat așa cum îl știa toată lumea, mereu vessel

 

„Petrică a venit la noi cu ”Ce fac băieții lui tata?”, cu glumele noastre. Nimic nu prevestea că s-ar putea întâmpla o așa mare tragedie. Îmi pare nespus de rău. Sunt în stare de șoc! (...) Cu noi nu a vorbit, nu a spus că ar avea ceva probleme în urma faptului că a avut COVID. El era exact așa cum îl știu din totdeauna, nu am văzut nimic”, a mai spus fiul lui Liviu Vasilică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest