Gabriela Cristoiu îl vrea înapoi pe iubitul turc care a bătut-o: „ Eu te iert și te aștept. Ai timp maxim două zile!”

 

Gabriela Cristoiu i-a dat un ultimatum celui care a lovit-o de Paști și a părăsit-o în urmă cu 7 luni.

 

De Paști, în urmă cu 7 luni, omul de afaceri turc Salih Aknacar o bătea pe Gabriela Cristoiu, apoi pleca din România. De atunci, cei doi nu s-au mai văzut tete-a-tete. Vedeta a fost prezentă la emisiunea Showbiz Report, pentru a anunța că-I dă un ultimatum vechiului iubit. Cei doi au fost puși față în față, întrucât omul de afaceri în vârstă de peste 50 de ani a intrat prin Skype pentru a-și exprima dragostea față de Gabriela.

 

Iubitul vedetei a intrat prin legătură telefonică și a făcut mărturisiri în exclusivitate. Acesta a recunoscut că a bătut-o pe brunetă și ca regretă cele întâmplate. „Este adevărat că am lovit-o. Îmi pare rău de cele întâmplate și îmi îmi este rușine. Gabriela eu te iubesc foarte mult”, a spus omul de afaceri turc.

 

Bruneta s-a arătat extrem de supărată și i-a reproșat iubitului turc în vârstă de 50 de ani că nu are bun simt, iar după cele petrecute a ales să plece din țară. Fapt care a scos-o din minți pe brunetă.

 

,,Cu rușinea nu ștergi absolut nimic. Ție îți pare foarte rău pentru ceea ce ai făcut, mi-ai aplicat o corecție. Ție îți pare rău că tu ești plecat din luna aprilie, ție îți pare foarte rău și că m-ai lovit. Cu părerile tale de rău nu am ce sa fac, eu nu pot să te iert pentru ceea ce ai făcut. Nu ma interesează iubirea ta, tu ai făcut niște greșeli. Ești un om care nu ai puțin bun simt. Tu ai făcut atâtea greseli și ai plecat din țară. Acum vii și îți ceri scuze”, i-a reproșat Gabriela Cristoiu partenerului ei. Apo a adăugat: „Eu te iert și te aștept. Ai timp maxim două zile!”

 

Partenerul de viață al Gabrielei Cristoiu de până în primăvară a explicat că a plecat din țară pe motive medicale: ,,Gabriela tu știi ca eu sunt un om de afaceri, am stat 25 de ani în România. Eu nu am fugit, am avut probleme de sănătate foarte grave. Eu am avut un accident de motocicleta în urmă cu câțiva ani, atunci am stat în coma, iar acum un an mi s-au declanșat anumite probleme”. Omul a povestit că a fost operat la creier și a spus că a chemat-o pe brunetă la Istanbul să-I fie alături. Gabriela a negat că ar fi fost chemată de Salih și l-a acuzat pe acesta că minte. Vedeta a spus că va încheia orice relație cu bărbatul pe care îl vedea tatăl copiilor săi dacă acesta nu vine la ea în termen de două zile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest