Georgiana Lobonț s-a îmbogățit din videoclipurile de pe YouTube! Dezvăluiri la ShowBiz Report: „Mașina depășește 100.000 de euro!”

 

Monetizarea videoclipurilor de pe Youtube i-a adus celei supranumite „prințesa muzicii populare din Ardeal” o avere consistenta.

 

Georgiana Lobonț a fost deseori pe primele locuri în trending cu videoclipurile postate pe YouTube, iar succesul fantastic de care s-a bucurat i-au adus sume însemnate. Cântăreața nu a simțit deloc pandemia, din contră a găsit canalele perfecte pentru a-și îngroșa veniturile. În cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, artista a venit însoțită de soțul – impresar Rareș Ciociovan și de copiii săi, Eduard Nicholas, în vârstă de 4 ani și Maria de 3 ani.

 

Vedeta nu a ascuns că succesul de pe Youtube s-a reflectat și în conturi. Sutele de mii de accesări ale pieselor sale i-au adus venituri consistente. ,,Am avut un an foarte bun, nu a fost ușor, chiar dacă unii spun că este asa. Este foarte frumos, dar fiecare reușită are un preț. Viața personală am cam neglijat-o în ultimii ani. Noi ne-am dorit foarte mult să reușim pe plan profesional de unii singuri, fără ajutoare. Noi doi am plecat de la zero împreună”, a declarat Georgiana Lobonț la Antena Stars.

 

Cea mai costisitoare achiziție făcută de către artistă anul acesta este un bolid de lux care depășeste suma de 100.000 de euro, potrivit propriilor mărturisiri. ,,Cea mai scumpă achiziție făcută anul acesta a fost o mașină nouă. Este o mașină mare. Soțul meu nu a fost de acord inițial, dar eu am insistat. Masina depășește suma de 100.000 de euro”, a declarat Georgiana Lobont. Bruneta se bucură de un succes colosal. După ce și-a cumpărat mașina cu un preț extravagant, artista și-a achiziționat și un teren pe care urmează sa construiască o casă


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest