Hamude Dawoud, luat la palme într-un bar din București! „Am martori! Acum vin de la avocat!”

 

Artistul a povestit toată întâmplarea la Showbiz Report și a spus că nu va lăsa lucrurile așa, ci va acționa pe cale legală pentru a-și face dreptate.

 

Hamude Dawoud a fost în centrul unui scandal într-un local din Capitală, zilele trecute. El spune că a fost lovit și amenințat de mai mulți bărbați, între care s-a numărat și un fost amic. După incident, artistul a venit la Showbiz Report pentru a povesti cum s-au întâmplat lucrurile, de la ce a pornit scandalul și cum a degenerate acesta.

 

Pentru Hamude o seară liniștită în oraș, împreună cu prietenii, s-a transformat într-una de coșmar, după ce i-a dat locația în care se afla unui amic, care dorea să-l întâlnească. Doar că vechiul prieten al vedetei nu a venit singur, ci însoțit de alți bărbați. L-a extras pe Hamude dintre prietenii lui, l-a dus la altă masă, unde s-a declanșat scandalul. Acuzația principală, potrivit artistului: faptul că acesta ar fi spus că sora agresoului l-ar plăcea. Dar Hamude consideră că acesta ar fi fost doar un pretext, respectivul purtându-I de ceva vreme dușmănie.

 

Mi-a făcut semn să ne mutăm la altă masă. El mai era cu încă un băiat și au mai intrat încă patru sau cinci și se pun în jurul meu, că ”am auzit că ai zis că te place sora mea”. Așa ceva nu a existat niciodată, au fost niște chestii inventate. Eu cred că ăsta a fost un simplu motiv să se lege de ceva, cred că avea o dușmănie”, a spus Hamude Dawoud la Antena Stars.

 

De la cuvinte s-a sărit repede la fapte. Hamude spune că ar fi încasat o palmă, într-un moment în care atenția i-ar fi fost captată de o altă persoană din anturajul agresorului. Artistul s-a simțit umilit și de aceea nu vrea să lase lucrurile așa. E decis să-și caute dreptatea în instanță, capetele de acuzare având în vedere lovirea, dar și defăimarea.

 

„La un moment dat, dă el să se ridice de la masă, s-au ridicat și ceilalți și eu am întors privirea către unu de lângă și m-am trezit cu o mare palmă în față. Atunci am rămas un pic șocat și i-am zis ”cum poți să fac așa ceva aici?” și atunci a început să mă amenințe. Am martori. Acum vin de la avocat, am aici dosarul. (...) Prima dată e plângerea penală pentru că m-a lovit și după îl dau în judecată pentru defăimare”, a povestit artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest