Iasmina Hallas, prima reacție după despărțirea de iubit: „Mă refer la femeia cu care are un copil, iubita oficială, nevasta, ce o fi”

 

După doi ani de relație, vedeta s-a prins că parenerul ei ducea o viață dublă, având inclusiv un copil cu cealaltă iubită.

 

Iasmina Hallas este o femeie singură, după ce și-a prins partenerul cu o altă femeie. Vedeta a povestit în exclusivitate la Antena Stars cum au decurs cei doi ani de relație și care sunt regretele și temerile pe care le are după despărțire. Blondina a mărturisit că de la bun început a avut bănuieli în privința vieții duble pe care o trăia iubitul ei, și chiar a încercat să o contacteze pe cealaltă parteneră a acestuia.

 

„Am fost doi ani în relație, dar nu mai sunt. Am avut parte de un adevăr destul de crunt pe care eu l-am bănuit timp de doi ani și eu am încercat să contactez persoana respectivă în urmă cu un an și jumătate, iar ea a refuzat să vorbească cu mine și atunci lucrurile au rămas în aer. Dacă ea ar fi vorbit și mi-ar fi spus adevărul despre relația lor, eu nu aș mai fi fost. Mă refer la femeia cu care are un copil, iubita oficială, nevasta, ce o fi. Acum sunt bine! Am avut lângă mine familia, prietenii, am dormit foarte mult, dar am avut doar coșmaruri în zece zile. Am slăbit și câteva kilograme, sunt mai slabă decât obișnuiam să fiu, dar sunt ok”, a spus Iasmina Hallas.

 

Vedeta consideră că nu a știut până acum să-și aleagă partenerii, mergând pe un tipar greșit de bărbat. Ea spune că și-a pierdut speranța că va mai iubi în viitorul apropiat: „Din toate relațiile am plecat eu, decizia am luat-o eu și probabil că în toate relațiile au fost greșeli din partea amândurora. Nu reușesc să rămân în relații, pentru că aleg tot timpul tiparul greșit de bărbat. La început toți par perfecți, cei mai cuminți, cei mai iubitori, dar dacă ajungi să le vezi caracterul și să te trezești la realitate. Nu mai cred în iubire în momentul de față. Nu cred în iubirea aceea pe care am visat-o, cred într-o iubire care, probabil, după trei ani se transformă în respect și obișnuință. Mi-aș dori un bărbat cuminte, loial și doar al meu, adică și dacă mă înșeală nu sunt absurdă, dar măcar să nu simt sau să nu aflu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest