În ce domeniu și-a investit banii Jean de la Craiova: „Odată se va opri și nu mai poți să faci nimic”/ VIDEO

 

Invitat în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Jean de la Craiova a dezvăluit în ce domeniu și-a investit banii pe care a reușit să îi strângă de-a lungul timpului din evenimentele pe care le-a onorat și spectacolele pe care le-a susținut.

Juratul emisiunii de pe Antena 1 „Spash! Vedeta la apă” a vorbit mai deschis ca niciodată despre ultimele investiții pe care le-a făcut. Potrivit spuselor sale, noua sa sursă de venit este în domeniul construcțiilor, recunoscând că deocamdată se afla la început.

Mai mult decât atât, Jean de la Craiova a ținut să menționeze și faptul că deși nu are niciun pic de experiență în domeniul contrucțiilor, întotdeauna și-a dorit să investească în zona asta, datorită sumelor exorbitante pe care le poate câștiga pe parcurs.

„Nu sunt la un nivel înalt. Câte o căsuță, două .... (...) Fac case normale, P+1, să aibă omul să pună un grătărel un foișor, să trăiască și el. (...) Am avut pe cineva care m-a ajutat, dar eu m-am implicat în proporție de 80% și am învățat. (…) 10, 15 mii la o casă. Dacă câștigi 30, 40 de mii la o casă înseamnă că ai dat ”buleală”, țeapă”, a spus Jean de la Craiova, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest