Ion, concurentul care n-a venit la Mireasa pentru 40.000 de euro, ci pentru soție: „Nu am luat în calcul!”

 

Ion Șaulescu spune că a fost total dezinteresat de grămada de bani pusă în joc la Mireasa, chiar dacă a prins finala competiției după ce s-a căsătorit cu Raluca.

 

În urma voturilor de la Mireasa, cuplul Ion și Raluca au încheiat pe 3 competiția, la câteva lungimi de marele premiu pus la bătaie. Prezent în platoul Showbiz Report, pentru a-și dezvolta opiniile vis-à-vis de show-ul la care a luat parte, concurentul s-a arătat dezinteresat de cei 40.000 de euro, cât valorează marele premiu și a ținut să-i felicite pe Petrică și Ella, câștigătorii ediției a patra a emisiunii Mireasa.

 

Pentru telespectatorii Showbiz Report, Ion și Raluca au vorbit despre încercările la care a fost pusă relația lor de-a lungul competiției, dar și despre finală și câștigătorii premiului de 40.000 de euro. Deși participa într-un concurs cu o asemenea miză, tânărul a spus că știa că nu are șanse să câștige, de aceea nici măcar nu și-a propus să câștige suma fabuloasă.

 

Nu am concurat niciodată pentru premiu, nu m-am așteptat să am șanse la premiu. Știam rezultatul.  M-am bucurat mult că au meritat din plin să câștige Petrică și Ella”, a declarat Ion la Showbiz Report.

 

Finalistul de la Mireasa susține că nu-I pare deloc rău pentru că nu s-a impus în competiția pentru marele premiu, pentru că nu a avut un parcurs demn în ultimul act al emisiunii. El spune că și-a propus doar să fie el însuși și i-a ieșit.

 

Poate ne-ar fi părut rău dacă ne-am fi dorit treaba asta, dar nu ne-am dorit. Noi am stat în finală pentru că am ajuns în finală, dar nu pentru bani. Știam că nu avem nicio șansă și nu am luat în calcul. Eu nu am încercat ca parcursul meu în acest concurs să fe unul demn de finală și premiu, eu am încercat să intru, să fiu Ion Șaulescu și să plec. Așa am și făcut”, a mărturisit fostul concurent.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest