Iubire necondiționată: Relația perfectă dintre Anda Ghiță și fiul ei

 

Anda Ghiță este o mamă modernă, care se bucură de o relație perfectă cu fiul ei, Mario. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Mario a făcut mărturisiri emoționante despre mama lui, considerând-o cea mai importantă persoană din viața lui.

Mario este un fiu devotat, care nu a uitat niciodată de femeia care i-a dat viață. El a dezvăluit că indiferent de locul în care se află în lume și cu cine este, dacă mama lui are nevoie de ajutor sau este supărată, el face tot posibilul să ajungă acasă la ea să o împace.

Între cei doi nu este mereu ”lapte și miere”, iar Mario a recunoscut că se mai ceartă cu mama lui. Cu toate acestea, iubirea necondiționată și respectul pe care îl are față de cea mai importantă persoană din viața lui îl face să lase tot pentru ea.

”Întotdeauna a fost o relație mamă-fiu extraordinară între noi. Eu am avut și am și acum o chestie față de mama. Oriunde aș fi în lume și este supărată, nu mai sunt ok și nu știu cum să ajung mai repede acasă să fiu ok cu ea.

Suntem două pietre tari amândoi. Când unul vine și spune ceva, celuilalt nu-i convine, începem să ne certăm”, a declarat fiul Andei Ghiță la Antena Stars.

Anda Ghiță este o femeie vulcanică, cu sentimente intense, care explodează repede. Cu toate acestea, vedeta a fost mereu sinceră cu publicul despre ceea ce se întâmplă în viața lor și a dezvăluit că are o relație apropiată cu fiul ei

”Mă enervează rău ăsta. Și știi ce mă enervează grav, pentru că fiind foarte sufletistă, pun totul și le adun grămadă îj inimă, explodez la fel de repede.”, a declarat Anda Ghiță


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest