Liviu Kevin, dezvăluiri în exclusivitate la Antena Stars: „În dreptul tatălui a trecut o dungă!”

 

Logodnicul lui Dodo e tătic, dar nu-și poate vedea copilul. Ce acuzații i-a adus Liviu Kevin cântăreței!

 

Liviu Kevin a devenit tătic, dar nu a avut prea multe motive de bucurie. El susține că fosta lui logodnică nu-I permite să-l vadă pe cel mic, darămite să-l strângă în brațe. Drept pentru care, bărbatul a intrat prin legătură telefonică în emisiunea Showbiz Report, unde s-a descărat împotriva fostei iubite. El susține că Dodo s-a purtat ok cu el doar în ziua în care a născut, apoi și-a schimbat atitudinea la 180 de grade, evitând să îi mai răspundă la telefon.

 

,, Situația dintre noi nu s-a schimbat deloc. De când a născut eu am mers și am stat în fața spitalului câteva ore și am încercat să obțin măcar o poză cu băiatul. Eu am luat legătura și cu mama ei, deși eu am ordin de restricție, am încercat să iau legătura cu amândouă. M-au blocat peste tot și ea și mama ei. Am rugat-o sa îmi trimită măcar o poză cu cel mic. În prima zi când a născut mi-a vorbit foarte frumos, mi-a spus că o să meargă să îl alăpteze pe băiat, iar după a scos cartela din telefon, nu am mai putut sa iau legătura cu ea", a declarant Liviu Kevin pentru Antena Stars.

 

Bărbatul consideră că la mijloc ar putea fi mama lui Dodo, care nu-l are deloc la inimă: „Cu siguranță mama ei o influențează. În prima zi mi-a vorbit foarte frumos, iar după s-a schimbat. Nu știu care este motivul pentru care nu vrea să îmi arate băiețelul. Indiferent cât as fi greșit eu și orice as fi făcut, nu cred că este în măsura sa îmi ia dreptul să îmi vad băiatul. Nu mă lasă să îmi recunosc copilul, mi-a spus că dacă vreau să fac asta să o dau în judecată. Ea a făcut deja certificatul celui mic, iar în dreptul tatălui a trecut o dungă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest