Loredana Chivu, răsfățată de iubit! „La 12 noaptea m-am trezit cu prietenii și familia la ușă”

 

Fosta asistentă TV a avut parte de o groază de surprize la aniversarea celor 32 de ani.

 

Loredana Chivu a împlinit 32 de ani și a avut parte de toată căldura și dragostea din partea familiei și a prietenilor. În cadrul emisiunii Showbiz Report, fosta asistentă TV a mărturisit că se simte mai bine ca niciodată și că a intrat în noul an extrem de fericită. Ea este încântată de modul în care îi merge în toate aspectele vieții sale.

 

,Mă simt mai bine ca niciodată, am intrat in acest an pozitivă, fericită, am intrat cu dreptul. Este una dintre cele mai emoționante aniversari pe care le-am avut, pentru că mi s-au întâmplat lucruri mai deosebite. La 12 noaptea m-am trezit cu prietenii și familia la ușă, am găsit casa decorată cu multe baloane, buchete de flori și lumânări”, a declarat Loredana Chivu pentru Antena Stars.

 

Loredana Chivu radiază de fericire atunci când vorbește despre iubitul său, cel care a pus la cale marile surprize de la aniversare. Însă diva nu vrea încă să deconspire identitatea partenerului ei de viață, care o face să se simtă în al nouălea cer.

 

,,Surpriza mi-a făcut-o bărbatul care există în viața mea. Asa am fost obișnuită, toată viața să primesc flori. Am mai venit la voi în emisiune și am mai spus câte ceva despre el, însă nu v-am dat nume, în continuare o să mențin acest mister. Este același bărbat despre care am vorbit și acum un an. Sunt iubită, am familia lângă mine, prietenii, am tot ceea ce îmi doresc. Sănătate îmi doresc cel mai mult. Sunt foarte liniștită și foarte fericita, iar liniștea în ziua de azi este foarte greu de obținut. Mi-am găsit un echilibru”, a mai spus fosta asistentă TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest