Loredana Groza neagă că ar avea vreo operație estetică: “Nu am silicoane, nu am liftinguri”/ VIDEO

 

Loredana Groza este una dintre cele mai nonconformiste artiste din industria muzicală românească. Ori de câte ori a fost nevoie, cântăreața s-a reinventat spre deliciul celor care o urmăresc de ani buni, însă chiar și așa, nu de puține ori a atras numeroase critici din cauza transformării fizice prin care a trecut. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, jurata de la X Factor a negat că ar avea vreo operație estetică!

Multe s-au spus și multe s-au scris despre modul în care Loredana Groza arată în prezent! Jurata de la X Factor a fost analizată sub lupă de foarte multe persoane, care au tras concluzia că “întinerirea subită” se datorează vizitelor dese la medicul estetician.

Sătulă de toate speculațiile care au apărut, vedeta le-a dat peste nas tuturor celor care au criticat-o și a negat cu vehemență, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, că ar avea vreo operație estetică.

Chiar și așa, jurata de la X Factor a mărturisit că nu este împotriva intervențiilor de ordin estetic și chiar le apreciază pe cele care își doresc să arate impecabil indiferent de vârsta pe care o au.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza, în exclusivitate, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest