Mama Deliei se confruntă cu grave probleme de sănătate: “Nu mai am cum să lupt. Nu mai vreau să merg prin spitale”/ VIDEO

 

Mama Deliei se confruntă cu grave probleme de sănătate. După ce a suferit o intervenție chirurgicală la mână, medicii i-au dezvăluit Ginei Matache că afecțiunea cu care se confruntă nu are leac. Cum gestionează interpreta de muzică populară situația.

Deși Gina Matache spera că odată cu operația la mână va scăpa de durerile insuportabile, de discofort, și că va reveni la viața activă pe care o avea înainte, iată că lucrurile stau de fapt cu totul și cu totul altfel.

Invitată în platoul emisiunii “Showbiz Report”, mamaa Deliei a recunoscut că a ajuns la o limită, motiv pentru care a încetat să mai lupte cu boala și a oprit orice tratament recomandat de medici. Artista a hotărât să nu mai dea o așa mare importanță stării sale de sănătate, lăsând totul în voia lui Dumnezeu, potrivit spuselor sale.

”Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face”, a spus mama Deliei la Showbiz Report.

Însă înainte să renunțe să mai ia vreun tratament, Gina Matache a recunoscut că s-a interesat în mai multe locuri pentru a găsi o soluție, însă fără succes!

”Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a mai spus Gina Matache.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest