Mama lui Mihai Chițu s-a împăcat cu Andra înainte să moară! Ce a făcut-o să-și schimbe atitudinea!

 

Cântărețul a preferat o viață nonconformistă, trăind cu amanta în timp ce era însurat, fapt privit cu scepticism de societatea tradițională, inclusiv de propria mamă.

 

Sunt mai bine de 6 ani de când Mihai Chițu și Andra sunt împreună, într-o relație care la început nu a fost privită cu ochi buni de societate, întrucât cântărețul era căsătorit de 12 ani cu Ioana, mama fetiței sale. Pentru că nu a respectat convențiile sociale, Mihai Chițu a avut de suferit, și-a pierdut mulți prieteni, și chiar mama sa i-a fost împotrivă.

 

Pentru că era un bărbat căsătorit când a început legătura cu Andra, iar decizia lui de a-și părăsi soția pentru amantă a fost judecată aspru de prieteni, dar și de familie, Mihai Chițu a avut de suferit. Mama artistului a fost prima care s-a împotrivit relației de iubire, iar artistul își amintește și acum prin ce a trecut, dar și cum și-a schimbat atitudinea cea care i-a dat viață.

 

Vedeta a divulgate pentru telespectatorii Showbiz Report care a fost declick-ul care a determinat-o pe mama lui să-și schimbe poziția și atitudinea față de Andra. A fost vorba de o vizită la un preot, care a schimbat-o la 180 de grade pe femeie. Mama, Dumnezeu s-o ierte, a făcut odată o fază - nu se poate povesti. Cu mama chiar am avut o relație de prietenie, probabil că și de aia și-a permis să facă lucrul ăla atunci, dar ducându-se la biserică, duhovnicul a întrebat-o ”O cunoști?” și zice ”Nu”. (...) După s-a schimbat radical”, a dezvăluit Mihai Chițu la Antena Stars.

 

Înainte să moară, mama artistului și Andra deja deveniseră foarte apropiate. Viitoarea soție a cântărețului a văzut schimbarea femeii și a făcut tot posibilul să-i fie aproape până în ultima clipă. „S-a schimbat foarte mult, venea în fiecare zi să ne bem cafeaua împreună. I-a părut foarte rău de acel moment. Noi am stat de vorbă mult pe tema asta și lucrurile s-au schimbat”, a mărturist Andra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest