Maria Constantin și iubitul, prima apriție televizată! Detalii exclusive din intimitatea cuplului: „Nu am crezut că va fi atât de serios”/ VIDEO

 

Maria Constantin și iubitul său s-au prezentat în platoul emisiunii “Showbiz Report” de la Antena Stars, unde au făcut dezvăluiri inedite din intimitatea cuplului. Interpreta de muzică populară și Robert Stoica au deja un an de relație, perioadă în care au avut timp să se cunoască și în care au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

După multe decepții amoroase, iată că pe strada Mariei Constantin a răsărit soarele. Interpreta de muzică populară și partenerul de viață sunt împreună de mai bine de un an, iar recent s-au și mutat împreună în același apartament.

Artista a dezvăluit că motivul pentru care a decis să își țină departe de lumina reflectoarelor, povestea de dragoste, a fost din cauza tuturor controverselor cu care s-a confruntat în relațiile anterioare, din cauza expunerii.

''Am încercat să stăm departe de tot ceea ce înseamnă viață publică, pentru că am mai avut o experiență și nu a fost plăcută. În plus, lui îi este greu să vorbească în fața camerelor de filmat'', a declarat aceasta.

Totodată, Robert Stoica a mărturisit că artista în familie este Maria Constantin, astfel că el o susține din umbră și nu își dorește celebritatea.

''Eu nu am treabă cu lumea ei, eu nu mă bag. Am zărit-o pe Maria înainte să fim împreună'', a spus Robert Stoica.

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a mărturisit că deși la început nu credeau că relația lor va deveni atât de solidă și frumoasă, potrivirea de caracter și dragostea pe care și-o poartă reciproc au fost elementele care le-au dovedit că sunt făcuți unul pentru celălalt.

''Noi oricum suntem siguri de relația noastră și a fost frumoasă de la bun început. Iubirea este acasă în liniște, iar cel mai important este că am făcut publică acea fotografie pentru că ne înțelegem foarte bine, suntem împreună de un an, locuim, de fapt, de un an împreună. Totul a venit de la sine, iar Dumnezeu le-a rânduit pe toate. De când tată meu nu mai este, m-am apropiat mult mai mult de Dumnezeu și am înțeles că toate se întâmplă când vrea Dumnezeu. Nu credeam că o să mai trăiesc o poveste atât de frumoasă. Nu am crezut la început că o să fie atât de serios'', a spus artista la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest