Maria și Marius de la Mireasa și-au stabilit prioritățile: „Doar să fie apă și nisip!”

 

Cei doi concurenți de la reality-show-ul Antena 1 au explicat în premieră la Showbiz Report de ce nu s-au căsătorit, chiar dacă locuiesc împreună.

 

La emisiunea Mireasa, Maria și Marius au depus actele de căsătorie, dar în ultimul moment au surprins pe toată lumea când nu au mai făcut pasul decisiv. În cadrul emisiunii Showbiz Report, cei doi au explicat care au fost motivele care i-au determinat să se răzgândească. Cei doi susțin că au în plan căsătoria, mai ales că s-au mutat împreună. Dar prioritară este situația financiară, iar pentru stabilitate pe acest plan cei doi îndrăgostiți au în plan deschiderea unui business online.

 

,, Noi avem de gând să facem acest pas afară și chiar ne dorim. Însă nu foarte devreme. Vrem și noi să ne punem pe picioare. Avem casa noastră, suntem mutați într-un oraș de pe lângă Pitești, Topoloveni, însă vrem să ne deschidem o afacere online, vrem să ne punem pe picioare și să ne facem primii bani. Noi ne doream foarte mult să facem și ceremonia altfel, eram și puțin presați. Nu am țintit la premiu și am zis că dacă nu ne dorim asta mai bine să nu o facem", a spus Marius în exclusivitate la Antena Stars.

 

Maria și-a imaginat deja cum va fi marele eveniment: „Eu îmi doresc ca în cadrul ceremoniei de căsătorie să fim doar noi doi. Pe o plajă, la noi la mare, doar să fie apă și nisip. Vreau și petrecere, dar la nuntă. Noi locuim împreună, singuri".

 

Totodată, Maria și Marius au mai menționat că au trecut printr-o perioadă aglomerată și a trebuit să meargă în vizite la părinți de sărbători. ,,În perioada aceasta am fost și pe drumuri, ne-am împărțit cu grem între familii. Prima zi de Crăciun am sărbătorit-o la mine, iar a doua zi am fost la părinții Mariei. Revelionul l-am făcut la munte cu Andrada și Victor", au mai spus cei doi îndrăgostiți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest