Marian Cozma, povestea emoționantă despre viața fără mama sa biologică

 

De Ziua Femeii, Marian Cozma a comemorat-o pe mama sa biologică, care a murit acum 30 de ani. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a dezvăluit cum a fost viața lui fără cea mai dragă ființă din lume.

Marian Cozma a mărturisit că primii șase ani din viața lui au fost cei mai importanți pentru el, deoarece i-a petrecut alături de mama sa biologică. Artistul își amintește cu drag de momentele petrecute împreună și spune că acești ani au fost foarte importanți pentru viața lui. Cu toate acestea, după ce tatăl său s-a recăsătorit, Marian Cozma a simțit-o foarte apropiată pe noua parteneră a tatălui său, care s-a ocupat de el și de frații lui.

Aveam șase ani și va dați seama că am apucat multe amintiri pe care mi le reamintesc cu drag și asta mă face din zi în zi mai puternic. Cei șase anișori pe care i-am trăit cu ea pentru mine sunt foarte, foarte importanți. Toată viață mea parcă am apucat să o văd în acești șase ani. Eram foarte mic, într-adevăr, dar ulterior începuse să îmi lipsească. Cu cât creșteam, cu atât îmi era mai greu că vedeam alți copii care aveau alături și va dați seama că pentru mine era ceva greu.”, a mai dezvăluit artistul

Despre mesajul pe care l-a postat pe rețelele sociale, artistul a spus că a simțit nevoia să o comemoreze pe mama sa biologică și să îi dedice o melodie. Deși nu a vorbit niciodată despre pierderea mamei sale la televizor, Marian Cozma a recunoscut că simte mereu lipsa ei și că este o durere care nu se poate compara cu nimic altceva.

Marian Cozma a susținut că, în ciuda pierderii mamei sale biologice, el a avut o viață fericită și împlinită alături de familia sa. De Ziua Femeii, artistul a pregătit un concert special pentru toate doamnele, pe care le va încânta cu muzica sa și le va oferi flori ca semn de prețuire.

În concluzie, pierderea mamei sale biologice a fost un moment dureros pentru Marian Cozma, dar acesta a reușit să depășească această perioadă și să își continue viața alături de o familie iubitoare. Chiar și după atâția ani, artistul își comemorează mama biologică cu multă dragoste și respect.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest