Marian Mexicanu și fata lui Maria, pentru prima dată împreună într-un studio TV: „Dacă se întâmplă ceva cu mine, ar veni din Alaska”

 

Marea împăcare dintre tată și fiică s-a produs! Cei doi au venit împreună la emisiunea Showbiz Report să demonstreze că sunt mai fericiți ca niciodată.

 

Cunoscutul acordeonist a reușit să se împace cu fata lui Maria, în vârstă de 15 ani, după ce o perioadă destul de îndelungată nu și-au vorbit. În exclusivitate pentru Antena Stars, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicii lăutărești, Marian Mexicanu, s-a arătat extrem de încântat că poate din nou să fie alături de fata lui, să-I dea sfaturi și să o îndrume în viață.

 

Marian Mexicanu consideră că fără ajutor divin marea împăcare nu ar fi fost posibilă. El a precizat că fata lui era, în perioada anterioară, destul de supărată pe el și de aceea nu credea că mai putea ajunge să vorbească vreodată cu ea.

 

La Showbiz Report, acordeonistul a spus: ,,Cred că se vede fericirea pe chipul meu. Sunt un om împlinit, doar Dumnezeu a putut face posibila prezenta noastră aici și această împăcare. Maria era foarte vehementă și de neclintit în toate deciziile pe care le lua vis-à-vis de mine, nu puteam sa intru în gratiile ei deloc, eram oaia cea neagră din viața ei. Era mai micuță, vreau să iau totul asupra mea, ca să fie bine”.

 

Prezentă în studio, alături de tatăl său, Maria, 15 ani, a încercat să explice de unde a pornit conflictul și cum s-a ajuns la împăcare: ,,Am realizat că este tatăl meu și nu am putut să îl părăsesc. Ăsta e sufletul meu. Dumnezeu a făcut o minune cu familia noastră. Eu am avut orgoliu, dar imi dau seama că dacă ceva se va întâmpla cu mine, ar veni din Alaska. Comportamentul lui sever, e un tată exigent cu mine, eu din partea mamei am avut mai multă libertate, au contat și aceste aspecte”.

 

Marian Mexicanu a ținut să îi mulțumească mamei copiilor săi, pentru ca i-a oferit înțelegere, având în vedere trecutul lor tumultuos. ,,Sunt fericit și îi mulțumesc și mamei ei, pentru că a înțeles că așa, cu toate greșelile mele, sunt tatăl ei, iar pentru fericirea copiilor mei mi-aș da viata în orice secundă, numai să le fie lor bine", a declarat artistul.

 

Acordeonistul își dorește ca fata lui să învețe carte și spune că o va ajuta cu tot ce va putea: ,,Maria s-a născut la 7 luni, avea 1 kilogram și 100 de grame. A scăzut la 900 de grame, îi vedeam inimioara cum îi bătea. Se spune că cei care se nas la 7 luni vor fi înalți, sănătoși și deștepți. Eu sunt convins că fetița mea este frumușică, este înaltă, iar acum ca să fie deșteaptă trebuie să studieze, sa ne documentăm împreună”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest