Mariana Moculescu, noi acuzații la adresa fostului soț! „M-a lăsat fără job!”

 

În platoul Showbiz Report de la Antena Stars, Mariana Moculescu a lansat un nou asalt asupra cunoscutului Horia Moculescu.

 

Mariajul dintre Horia și Mariana Moculescu s-a încheiat cu un divorț scandalos. Reminiscențe ale perioadei respective, presărată cu numeroase certuri, mai există încă cel puțin pentru Mariana. În platoul emisiunii Showbiz Report, aceasta a declarat că fostul ei soț a făcut tot posibilul și chiar a reușit să o dea afară din televiziune.

 

''Am fost prezentator de știri în 1996 când am dat și diploma de licență la Academia de Drept. Am fost la știrile de la matinal și pe urmă la știrile prânzului. Eu am introdus actele de divorț și toamna rămăsesem fără acest job pe care îl iubeam foarte tare și m-a sunat cea care m-a pregătit pentru știri și mi-a spus: ''Eram de față la domnul director când a intrat soțul tău și i-a spus ''Dă-o afară!'', a spus Mariana Moculescu la Showbiz Report.

 

Horia Moculescu nu a dorit o nouă confruntare televizată cu soția, dar a transmis prin intermediul prezentatoarei că, din contră, el a insistat ca Marianei să I se dea job-ul de prezentatoare, mai ales că aceasta îl câștigase printr-un concurs.

 

La 53 de ani, Mariana Moculescu s-a reîntors în București, după o perioadă de 5 ani petrecută în Germania și Italia. Fosta soție a lui Horia Moculescu lucrează la o agenție imobiliară, dar are planuri mari, dorind să-și deschidă o afacere proprie, după cum a declarat recent.

 

„Colaborez cu un prieten care are o agenție de imobiliare. Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria, cât și restul cheltuielilor. Momentan sunt în standby, îmi doresc să am ceva al meu, o firmă a mea”, a declarat Mariana Moculescu pentru redactia.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest