Mario Mutu, despre relația cu tatăl său: „Figura paternă a lipsit din viața mea!”

 
+2 click pentru
galerie

Într-un interviu exclusiv acordat emisiunii Showbiz Report, tânărul de 19 ani a dezvăluit care sunt avantajele și dezavantajele de a fi copilul unor celebrități.

 

Mario Mutu a ajuns la 19 ani, a terminat liceul și s-a mutat de câteva luni în România, unde locuiește singur.Băiatul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu a oferit un interviu exclusiv pentru emisiunea Showbiz Report, în care a povestit ce l-a determinat să plece din Italia, acolo unde a fost crescut de mama sa, a vorbit despre familia lui, a dezvăluit cu cine se înțelege mai bine și cine îi dă cele mai bune sfaturi în privința relațiilor cu fetele.

 

Mario apreciază că principalul avantaj al faptului că are părinți celebrii îl constituie respectul pe care i-l acordă oamenii, dar recunoaște că sunt persoane care-l vor alături doar pentru că este băiatul lui Adi Mutu. Mario vrea însă să își creeze un drum propriu în viață. „E frumos să mă știe lumea,dar nu mă ajută prea mult. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea dar sunt mândru de ei. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respect mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Eu nu m-am dat mare cu chestia asta, cu cine sunt părinții mei Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a declarat Mario Mutu, la Showbiz Report.

 

Copilul Briliantului a mărturisit de ce nu i-a călcat pe urme tatălui și a ales un alt sport: „M-am gândit să joc fotbal, de fapt am și făcut doi ani, dar mi-am dat seama că nu era de mine. Așa că am făcut baschet 9 ani”.

 

Crescut până la 15 ani de Alexandra Dinu, Mario a recunoscut că este mult mai apropiat de mama lui, în vreme ce tatăl i-a lipsit mult în viață. De altfel, tânărul a spus că s-a mutat din Italia în România și pentru a fi mai aproape de Adrian Mutu. „Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Îi cer sfaturi referitoare la relații, ori o întreb ce crede că ar trebui să fac. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar decât la maică-mea. Am ales să rămân în România ca să fiu și mai aproape de tatăl meu. Figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată”, a mai spus tânărul.

 

Nici acum nu poate să stea zilnic împreună cu tatăl său. Mario s-a stabilit în București, în vreme ce Adrian Mutu are cartierul general în Bănie, acolo unde o antrenează pe FCU Craiova, echipă patronată de familia Mititelu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest