Metoda incredibilă prin care George Tănase și-a câștigat primii bani: „Când au aflat ai mei, s-a pogorât mare bătaie asupra mea”/ VIDEO

 

George Tănase a fost invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report” și a dezvăluit care a fost metoda incredibilă prin care și-a câștigat primii bani. Celebrul comediant a recunoscut că părinții lui nu au fost deloc de acord cu ce făcea, motiv pentru care a renunțat.

George Tănase este unul dintre cei mai apreciați comedianți de pe internet, mai ales după ce a participat la „iUmor” unde a creat momente senzaționale. Invitat în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, vedeta a făcut dezvăluiri incredibile!

Metoda incredibilă prin care George Tănase și-a câștigat primii bani

Întreprinzător de mic, George Tănase a mărturisit că și-a câștigat primii bani prin vânzarea fierului vechi. Comediantul a dezvăluit că în copilărie căuta bucăți de fier și le vindea pe bani frumoși. Însă fericirea nu a durat prea mult timp, iar asta pentru că odată ce părinții lui au descoperit ce făcea, l-au sancționat dur.

A fost prima mea idee. Eu am crezut că o să mă descurc să fac bani fără să afle părinții mei. Când au aflat ai mei ... și au aflat într-un moment destul de critic, bunicul meu avea tractor și avea și piese. Am luat bucăți de la tractor și când au descoperit, să vezi mare bătaie ce s-a pogorât asupra mea. Am zis că nu mai vând fier în viața mea. (...) Mama mă bătea cel mai bine. Tata nu m-a bătut niciodată. Mama mă bătea ca-n filme, când mă așteptam cel mai puțin. (...) M-a bătut fix cât am avut nevoie”, a povestit George Tănase, la Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest