Momente de panică pentru Daciana Vlad: „Mi s-a spus că am tumoare și schizofrenie!”

 

Cântăreața de muzică populară a trăit coșmarul vieții ei atunci când a fost diagnosticată cu o boală gravă, incurabilă.

 

Daciana Vlad este genul de om care atunci când are cea mai mică problemă de sănătate fuge repede la specialiști pentru a primi verdictul. Așa a făcut și acum, avea o mică jenă, insesizabilă, la unul dintre ochi, așa că a mers la medic pentru a afla cu ce problemă se confruntă. Consultul și în special diagnosticul primit i-au produs sperietura vieții. Artista a povestit la Antena Stars că a trecut prin momente cumplite, de cumpănă, după ce a fost diagnosticată cu tumoare și schizofrenie.

 

„Aveam o problemă de ceva timp la ochiul drept și atunci când am o problemă îmi place să merg la medic pentru a o rezolva. Din păcate pentru mine rezultatele nu au fost tocmai bune. Am fost la mai mulți medici din țată și am primit tot felul de rezultate mai puțin pozitive, printre care mi s-a spus că am tumoare și schizofrenie. M-am speriat foarte tare și în același timp am zis că trebuie să rămân pe poziție”, a povestit Daciana Vlad, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

 

În stare de șoc, vedeta a apelat și la alți specialiști în domeniu. Așa a aflat că nu are schizofrenie și nici tumoare, iar singura problemă cu care se confruntă este Blepharospasm la ochiul drept, o contracție a mușchilor. Artista urmează un tratament, iar dacă nu se va rezolva în două luni, aceasta poate apela la botox. Din fericire, cântăreața se simte bine și nu suferă de vreo boală gravă.

 

„Am ales să merg la mai mulți medici pentru a constata dacă este adevărat ce mi s-a spus sau nu. Am ajuns împreună la concluzia că sunt bine, sunt sănătoasă, n-am niciuna dintre aceste probleme. Este, de fapt, blepharospasm la ochiul drept, o contracție a mușchilor. Nu este vizibil acest lucru, doar că mie îmi dă un discomfort și vreau să rezolv această problemă. Mi-a dat un tratament pe care să-l urmez în următoarele două luni și o să merg la control”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest