Motivul real din cauza căruia Bogdan de la Ploiești a fost nevoit să renunțe la fotbal: „Mi-au pus bețe în roate”/ VIDEO

 

Bogdan de la Ploiești a fost invitat în cadrul emisiunii „Showbiz Report” unde a dezvăluit adevăratul motiv din cauza căruia s-a văzut nevoit să renunțe la cariera în fotbal, deși reprezenta una dintre cele mai mari pasiuni ale sale!

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați artiști de la ora actuală, astfel că nu puțini au fost cei care și-au dorit să cunoască cât mai multe detalii din viața lui personală. Artistul a dezvăluit că cea mai mare pasiune a sa nu a reprezentat-o muzica așa cum ar fi crezut multă lume, ci fotbalul, dorindu-și chiar o carieră în industria sportivă.

Potrivit spuselor sale, fotbalul i-a ocupat mai bine de un deceniu din viață, însă din cauza problemelor financiare a fost nevoit să renunțe la visul de a deveni un sportiv recunoscut internațional.

Bogdan de la Ploiești a recunoscut că dragostea pentru muzică a venit treptat din cauza lipsurilor materiale cu care se confrunta. Dar nici drumul spre cariera de succes de care se bucură acum nu a fost pavat cu prea multe momente fericite, mărturisind că majoritatea oamenilor pe care i-a întâlnit i-au pus bețe în roate.

„Am jucat fotbal 10 ani de zile. A fost și pasiunea mea. Undeva în viața asta am întâmpinat niște probleme. Viața m-a pus la încercare. Nu erau bani. Din fotbal nu făceam bani și a venit muzica asta așa, pe neașteptate, că la mine în familie nici mama, nici tata nu sunt cântăreți, deși mama cântă foarte bine muzică populară. M-am chinuit foarte mult de-a lungul timpului. Am 8-9 ani în spate de muzică. 99% din oameni mi-au pus bețe în roate și în ziua de astăzi sunt sub piciorul meu. Nu sunt adeptul răului. Nu-mi place să întorc ce mi s-a întâmplat mie”, a spus Bogdan de la Ploiești la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest