Natalia Mateuț, mai sexy ca niciodată, în direct, la „Showbiz Report”! Ce ținută provocatoare a îmbrăcat prezentatoarea TV/ VIDEO

 
+6 click pentru
galerie

Natalia Mateuț este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul autohton! Iar telespectatorii care urmăresc emisiunea „Showbiz Report” de pe Antena Stars, pot confirma acest lucru. Mai mult decât atât, ținuta pentru care a optat prezentatoarea TV, recent, i-a pus în evidență atuurile fizice, iar drept dovadă stau imaginile de mai jos!

Recent întoarsă dintr-o vacanță de vis din Dubai, Natalia Mateuț și-a expus bronzul pe care l-a căpătat grație soarelui arzător din orașul luxuriant. Astfel că prezentatoarea emisiunii „Showbiz Report” a ales să poarte o rochie neagră, scurtă, cu un decolteu amețitor, răvășind audiența formată din reprezentanții sexului puternic, dar mai bine vă lăsăm pe voi să vă convingeți, așa că dați play clipului de mai sus.

Natalia Mateuț, despre statusul amoros

Deși este una dintre cele mai curtate femei din lumea mondenă românească, atunci când vine vorba de statusul amoros al prezentatoarei TV, totul este cuprins de mister.

Natalia Mateuț preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, astfel că nu s-a afișat deocamdată la brațului niciunui domn în ultima perioadă, chiar dacă, potrivit spuselor sale, există cineva în viața ei.

”E mult spus asta, dar există cineva în viața mea. Există cineva cu care vorbesc, dar e absolut normal. Am o vârstă frumoasă la care vreau să împart lucruri frumoase și bucurii. Atunci când va veni momentul să mă afișez o voi face.”, a spus Natalia Mateuț la Antena Stars la momentul respectiv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest