Natalia Mateuț, mamă pentru prima dată? A aruncat bomba în direct: „M-am simțit cam rău”

 

Natalia Mateuț a aruncat bomba, în direct la „Showbiz Report” și a dezvăluit dacă va deveni sau nu mamă pentru prima dată. Frumoasa prezentatoare TV a recunoscut că a avut câteva simptome care au pus-o pe gânduri și a spus ce are de gând să facă în continuare!

Natalia Mateuț a mărturisit în direct că în ultima perioadă nu s-a simțit prea bine, însă a ținut să precizeze că nu ar existat motive de îngrijorare, ci din contră, ia în calcul posibilitatea de a fi însărcinată.

Natalia Mateuț, mamă pentru prima dată?

Natalia Mateuț a recunoscut că nu exclude posibilitatea de a aștepta un copil, însă pentru că vrea să fie complet sigură, își va face un test de sarcină, al cărui rezultat îl va prezenta chiar în cursul ediției de astăzi, la ora 16:00, la „Showbiz Report” de la Antena Stars.

„Niciodată să nu spui niciodată. Nu exclud, îmi voi face un test și mâine îmi anunț. Într-adevăr am niște stări ușor de rău, dar sper să îmi revin. Dacă îmi revin, vă dau de știre, dar doar în cazul unei sarcini. Dacă nu, nu.”, a spus Natalia Mateuț.

Natalia Mateuț, amănunte despre noua relație

Deși este persoană publică, când vine vorba de viața amoroasă, Natalia Mateuț este o fire extrem de discretă, astfel că detaliile oferite din intimitatea relatiei sale sunt cu adevărat prețioase. Prezentatoarea TV a dezvăluit că există cineva in viața ei și că îi merge foarte bine pe plan personal.

”E mult spus asta, dar există cineva în viața mea. Există cineva cu care vorbesc, dar e absolut normal. Am o vârstă frumoasă la care vreau să împart lucruri frumoase și bucurii. Atunci când va veni momentul să mă afișez o voi face.”, a spus Natalia Mateuț la Antena Stars!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest