Nelu Ploieșteanu a intrat în gașca lui Alex Velea! Ce l-a determinat pe artist să își schimbe stilul muzical/ VIDEO

 

Nelu Ploieșteanu este dovada vie că niciodată nu este prea târziu să te reinventezi! Marele artist de muzică lăutărească a intrat în gașca lui Alex Velea și a scos un hit formidabil alături de băieții de la Golden Boy Society!

Invitat în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Nelu Ploieșteanu a vorbit cu lux de amănunte despre propunerea inedită pe care a primit-o din partea lui Alex Velea! Interpretul de muzică lăutărească a dezvăluit că nu se aștepta niciodată să își schimbe stilul muzical la vârsta de 70 de ani.

Deși a stat puțin pe gânduri, dacă sa accepte sau nu propunerea lui Velea, modul în care băieții de la Golden Boy Society l-au primit și i-au vorbit, a reușit să îl convingă, în cele din urmă. Însă nu fără să își impună propriile condiții.

”I-am spus să nu mă pună să cânt manele”, a fost prima condiție pe care Nelu Ploieșteanu i-a pus lui Alex Velea înainte de a înregistra piesa!

Reacția lui Alex Velea, după ce Nelu Ploieșteanu a acceptat să facă parte din proiectul lui

“Ce onoare să cântam alături de un monument al muzicii lăutărești, domnul Nelu Ploiesteanu. Să vă țină Dumnezeu sănătos și inspirat Maestre!!!”, a declarat Alex Velea pe contul său de Instagram. 

Cine este Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu este un nume cu greutate în industria muzicii lăutărești. Cariera sa a început la vârsta de 18 ani, iar de atunci până în prezent, nu s-a oprit nicio clipă din a face ce îi place. Interpretul a lansat 18 albume și a avut numeroase turnee în țările europene, unde s-a bucurat de un real succes.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest