Nepoata lui Adi de la Vâlcea a fost implicată într-un grav accident rutier! Maşina este daună totală! VIDEO

 

Nepoata lui Adi de la Vâlcea a fost implicată într-un grav accident rutier! Roxana Dobrițoiu a povestit cu lux de amănunte situația limită prin care a trecut, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”.

Nepoata lui Adi de la Vâlcea a văzut moartea cu ochii! Roxana Dobrițoiu și iubitul ei au decis să meargă într-o escapadă romantică la munte, însă un teribil accident rutier le-a dat peste cap toate planurile.

Potrivit spuselor sale, neatenția unui alt participant la trafic i-a costat mult, atât pe ei, cât și pe cel vinovat. Ambele autoturisme au fost grav avariate, dar din fericire, impactul nu a produs nicio victimă.

”Am plecat într-o vacanță cu iubitul meu și a fost un moment foarte urât pentru noi. Nu ne așteptam. Chiar dacă iubitul meu este mai începător el chiar nu a fost deloc de vină. Mergeam pe prima bandă și în timp ce mașina din față voia sa facă dreapta, noi am vrut să o depășim, doar că de pe strada respectivă a ieșit o altă mașină, care ne-a lovit în plin. El trebuia să se asigure. M-am speriat foarte tare, am început să plâng, noroc că am avut centură amândoi, plus că am avut doar 70 km/h. Noi am pus frână, dar celălalt șofer s-a panicat și a oprit mașina”, a spus nepoata lui Adi de la Vâlcea.

Pe lângă sperietura de zile mari pe care au tras-o, nepoata lui Adi de la Vâlcea a mărturisit că rudele celui care a provocat accidentul au fost la un pas să îi linșeze pe ea și pe iubitul ei, luându-i apărarea celui vinovat. Ulterior a intervenit și Poliția care a stabilit că cei doi nu au avut nicio vină.

Plus că toată lumea din sat i-a luat apărarea acelui om, se știau sau erau rude, nu știu. Ne-au vorbit urât, ne-au înconjurat, dar a apărut o familie care ne-a salvat, a ținut cu noi. Din fericire, nu a fost nimeni lovit, dar mașinile au fost făcute praf. Poliția a zis că el este vinovat, trebuia să se asigure”, a spus Roxana Dobrițoiu în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest