Nick Casciaro, concurentul care a încântat România la X Factor: povestea sa neașteptată de dragoste pentru țară

 

Nick Casciaro este un nume cunoscut în România, datorită participării sale la X Factor, unde a reușit să cucerească publicul alături de Loredana Groza. Însă, puțini știu că artistul a ajuns în țara noastră în urmă cu mai bine de 10 ani, odată cu tatăl său, care a venit să lucreze aici din Italia.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Casciaro a povestit despre cum a ajuns în România și cum viața sa s-a schimbat radical după ce a participat la X Factor. "Este o poveste foarte lungă. Tatăl meu a fost foarte norocos în urmă cu 20 de ani. Eu sunt român.", a declarat artistul.

Deși a trăit în România timp de mulți ani, Casciaro a devenit cunoscut abia după participarea sa la X Factor, unde a impresionat juriul și publicul cu talentul său. "A fost total altceva. Am concerte, călătoresc foarte mult, în Spania, America.", a dezvăluit artistul.

Deși nu a câștigat competiția, Casciaro a reușit să obțină un contract cu o casă de discuri și să își continue cariera în muzică, încântând publicul cu hituri precum "Lacrimi curg" și "Pentru ea".

Astfel, Nick Casciaro este un exemplu de determinare și talent, care a reușit să-și croiască drumul în muzică, atât în România, cât și în străinătate, datorită perseverenței și pasiunii sale


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest